.

Els blaus s’han endut el triomf a la seva pista. Foto: CBT

L’Ibersol CBT buscava avui mantenir la ratxa positiva de resultats i allargar-la fins a les tres victòries consecutives. No ha estat fàcil, ja que el Sant Adrià ha vingut a Tarragona a invertir la seva dinàmica de quatre derrotes seguides. Els de Berni Álvarez han trobat en Wilkins i Tugores els seus homes més destacats, però el treball de tot l’equip ha estat essencial per sumar una nova victòria a casa, per 64 – 61.

Els triples han tingut el protagonisme en l’inici del partit, dos llançaments convertits per a cada equip fins que Duch ha decantat la balança pels seus sota la cistella. El CBT ha posat llavors la directa, marxant fins al 13 – 6, el que ha obligat a Sant Adrià a sol·licitar el primer temps mort del partit. Els visitants han sabut aprofitar el minut, ja que han tornat a pista per posar-se quatre punts per sota (18 – 14). Els darrers minuts del quart han estat igualats; al CBT només li quedaven dos punts de renda (21 – 19).

Els següents deu minuts s’iniciaven amb la mateixa tònica i amb el Sant Adrià apropant-se perillosament. Els blaus però, trobaven en Balkovic el camí per anotar, aportant 4 punts consecutius. Dos triples seguits dels visitants els tornaven a posar per davant en el marcador després de molts minuts de domini blau (25 – 27), però aquest avantatge resultava sent estèril perquè el CBT recuperava ràpidament l’avantatge. Duch convertia dos triples consecutius i els dos equips marxaven a vestidors amb un marcador de 36 – 33 favorable a l’equip de Berni.

El CBT ha tornat a pista concentrat, i ha fet una passa important per començar a encarrilar el partit. Els blaus han tingut minuts en els que s’han sentit còmodes i en els que han disposat de més avantatge. El Sant Adrià però, no ha abaixat els braços, no ha donat el partit per perdut, i ha tornat a apropar-se robant pilotes i anotant fàcilment. Una jugada personal de Tugores en els tres segons finals ha posat el 51 – 46 al marcador.

Un parcial de 0 – 10 en l’inici del darrer quart ha deixat tocat el CBT, que ha hagut de treballar per sobreposar-se a la nova situació. Tugores ha trencat la dinàmica negativa, posant el seu equip a tres punts del rival (53 – 56). El marcador no ha patit canvis substancials durant bona estona, el que evidenciava la por a perdre dels dos equips i la igualtat que mostraven sobre la pista. Fins que un triple de Wilkins ha tornat a posar el CBT per davant a falta de poc més de tres minuts. Dos punts de Duch a dos minuts per acabar han resultat ser vitals pel desenllaç favorable del partit. David Fernández, convertint una antiesportiva, ha acabat de donar la victòria als seus, la tercera consecutiva.