.

20150515_193804

S’havia de superar el darrer tràmit, el Nàstic ha tancat la lliga regular amb un empat a dos al camp del Villarreal B en un partit amb poc ritme i amb manca d’aquella intensitat que se li soposa a un encontre de final de temparada.

El filial groguet s’ha avançat ben aviat amb el gol més matiner que li han fet al Nàstic aquesta temporada quan no s’havia arribat al primer minut de partit. En un llançament de còrner Marc Mateu ha superat a la defensa i al porter del Nàstic, Reina amb un gol olímpic segurament ajudat pel vent que bufava a Vila-real.

Els grana han empatat amb un gol estètic de Ferran Giner que ha anat a l’escaire dret de la porteria de Bañuz. El gol de Ferran Giner ha estat d’aquells que serveixen a la cinquantena d’aficionats per justificar el viatge fins a la Plana.

El partit ha tingut poc futbol més tot i els dos gols de la segona part. El filial groguet s’ha tornat a avançar al cap de dotze minuts de tornar del vestidor amb un llançament de falta de Pablo González que ha sorprès Reina. L’empat definitiu de l’equip grana ha arribat en temps de descompte gràcies a la bona definició d’Azkorra en el cos a cos amb el porter castellonenc, Bañuz.

El Nàstic tanca la lliga regular amb 73 punts i amb un partit que el mateix tècnic ha definit com a un banc de proves. El mateix Vicente Moreno en acabar el partit explicava que el gol inicial del Villarreal B havia fet remar massa a la contra a l’equip tarragoní. Vicente Moreno seguirà en directe a l’Alcoraz el partit que jugaran Huesca i Athlètic B d’on ha de sortir un dels possibles rivals al play-off. El sorteig del play-off es farà aquest pròxim dilluns a les cinc de la tarda a la seu de la RFEF on hi assistirà el president del Nàstic, Josep Maria Andreu.

FITXA:

Villarreal CF B: Bañuz, Carlos Julio, Fran Garcia, Tano, Javi Ramirez, Anton (Pepe Palau min45), Pablo G., Aleix, Fran Sol (Cubillas min80), Marc Mateu, Leo Suarez (Manu Viana min68)

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Pol Bueso, Mossa, Rocha, Manolo Martínez (Marc min62), Lago Jr, Ferran Giner (Jean Luc 62), Rayco (Sergio Rodríguez min77), Azkorra.

Gols: 0-1 (Marc Mateu min1), 1-1 (Giner min23) 2-1 (Pablo G min58) 2-2 (Azkorra min 90)

Àrbitre: Francisco Alejandro Navarro Fuentes. Targetes Grogues: Carlos Júlio i Fran Garcia pel Villarreal i Xavi Molina, Jean Luc i Sergio Rodríguez pel Nàstic. Vermella per Fran Garcia pel Villarreal.

Estadi: Ciutat Esportiva del Villarreal 500espectadors