.

.

TOTS 21

El Minipop arriba divendres

El Minipop arriba divendres

L’equip del Minipop ja ho té tot afinat perquè comenci a sonar la quarta edició del festival, que del 6 al 8 de juny omplirà Tarragona de música i cultura contemporània per tots els públics. Després de tres exitoses edicions, el Minipop torna al passeig de les Palmeres com un festival de referència en l’oci compartit entre petits i grans.

La inauguració de la Fira Minicrafts, que aquest any s’ha traslladat a la Rambla Nova, donarà el tret de sortirà del festival divendres a les 17:30 hores. Mitja hora més tard s’obrirà el recinte del passeig de les Palmeres i a les 18:30 hores començarà el primer concert.

La selecció del músic Lluís Gavaldà pel festival continua apostant per artistes de prestigi i noves promeses emergents del panorama pop català. The Free Fall Band, Guille Milkyway dj, l’Orchestra Fireluche i Doble Pletina són alguns dels grups i artistes més destacats d’un cartell que es completa amb Línia Maginot, Satèl·lit, Oslo i els djs Pau de Banyoles, Carles Belda, Superpandas i On Air.

Com és habitual, les actuacions musicals es complementen amb tallers creatius oferts per joves artistes, cinema, teatre i altres propostes culturals.

Entre les novetats d’aquest 2014, destaca l’ampliació de l’oferta musical a tres dies, la concentració del festival en un únic espai, la sessió oriental del divendres al vespre amb la projecció de la pel·lícula índia “Stanley Ka Dabba” en col·laboració amb el festival Nits de Cinema Oriental de Vic i el vermut modernista de diumenge.

Una proposta per tota la família

El Minipop no és un festival només per nens. Els seu objectiu és no fer compartiments estancs i potenciar la interacció entre diferents generacions perquè pares i fills gaudeixin junts d’experiències culturals i creatives. En aquesta línia, el festival s’emmarca en un espai còmode i excepcional, amb vistes al mar i a l’amfiteatre, amb lloc pels cotxets o per fer un recés, on s’hi poden sentir bé des dels bebès fins als rebesavis.

Els abonaments segueixen a la venda a diferents punts de Reus, Valls, Constantí i Cambrils i online a www.productesdelaterra.cat. De moment ja s’han venut més de 1.000 entrades anticipades.

El Minipop està organitzat per l’associació de mares de Tarragona Tecletes i dirigit i produït per Rusc Produccions. Compta amb la col·laboració de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Repsol, CaixaFòrum i els hotels Husa Imperial Tàrraco, Hotel Urbis i l’Associació de Càmpings de la ciutat, a més d’una seixantena de micromecenes.