.

.

TOTS 21

Cartell de la Fira de Constantí

Cartell de la Fira de Constantí

Tot a punt per la Fira de Constantí. Els dies 9, 10 i 11 d’aquest mes de maig arriba una nova edició d’aquesta Fira Multisectorial que tornarà a oferir, un any més, una variada mostra del comerç, la indústria i les entitats locals del municipi. Gràcies a la bona acollida que va obtenir l’any passat, la Fira repetirà ubicació i format, a la Plaça de les Escoles Velles, i en ple mes de maig.

El divendres a les 19 hores tindrà lloc la inauguració oficial amb la presència del Sr. Joan Bosch, del Restaurant Can Bosch de Cambrils, guardonat amb una Estrella Michelin des de l’any 1984.

L’edició d’aquest any presentarà també la segona edició del concurs “CONSTANTÍ TAPA 2014”, amb la participació de diversos establiments que oferiran als assistents la possibilitat de degustar tapes i pinxos presentats per a l’ocasió. A més, entre tots els clients que degustin les tapes del concurs i votin per la seva preferida,es sortejarà un sopar per a dues persones en el bar guanyador del concurs.

Un dels actes centrals i que tradicionalment ha generat més expectació serà com és habitual la desfilada de moda, que es farà el dissabte a la tarda, i que com ja ha passat en les darreres edicions tindrà caràcter benèfic, en favor de Càritas a Constantí.

Pel que fa a les activitats de la jornada de diumenge destaca un altre dels actes tradicionalment més multitudinaris, com és la Trobada i demostració de puntaires, i un Concert-Vermut a càrrec del grup Tàrraco Surfers. La Fira clourà amb un correfoc a càrrec del Ball de Diables de Constantí i una Mascletà que oferiran els Amics de la Colla C.O.CA.

Coincidint amb la Fira s’ha organitzat també la 1a Cursa Popular de Constantí amb caràcter solidari per la lluita contra l’Esclerosi múltiple, que tindrà lloc el dissabte a les 10 h.

A més, el cap de setmana oferirà diverses activitats adreçades a tota la família i s’han programat tot un seguit d’activitats culturals i d’entreteniment que complementaran la visita als diversos estands i expositors, que aquest any han augmentat fins a un total de 42 .