.

.

TOTS 21

Pocs dies abans de l’inici de la Festa Major d’estiu, dedicada als patrons Sant Abdó i Sant Senén, ja és gairebé tot a punt per tornar a viure uns dies ben especials i molt esperats al Morell. Una celebració que s’allargarà del 23 de juliol al 3 d’agost tenint ben present que la situació no és l’habitual i que, en aquesta ocasió, cal prendre mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus.

És per això que el programa compleix amb totes les indicacions marcades per les autoritats, i la majoria d’actes es realitzaran en espais amb aforament limitat, control d’accés i reserva prèvia d’entrades de forma telefònica. Així mateix, des de la regidoria de Cultura i Festes, les regidores Maria Jesús Valldosera i Mònica Casas apel·len a “la responsabilitat de tota la ciutadania, que haurà de portar mascareta a tots els actes, mantenir les distàncies de seguretat…”. “Que puguem gaudir de la nostra cultura, malgrat la situació que vivim, és cosa de tots!”, remarquen.

Carman, de la Companyia Javier Ariza.

La Soul Machine.

Pel que fa a la programació prevista per a aquests primers dies destaca, per aquest dijous, en què se celebra la diada de Sant Jordi, la presentació del llibre Del procés a la revolta, d’Albert Mercadé, i l’actuació d’Ovidi 25. Divendres hi haurà l’espectacle Carman, de la Companyia Javier Ariza, i la música de La Soul Machine.

Joan Reig.

The Zebrass Marching Band.

Dissabte, a més d’un recapte solidari d’aliments organitzat per la Penya Barcelonista del Morell i l’esmorzar popular taurí de l’Associació Taurina del Morell, hi haurà el primer vermut de cistell, amb Reig Bord PD, i concert amb The Zebrass Marching Band. I diumenge, per rematar el cap de setmana, segon vermut de cistell amb Canya d’Or Deluxe i els versots del Ball de Diables Petits del Morell.

Val a dir que hi ha alguns actes, com el concert d’El Pot Petit del dia 30 de juliol, que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides, mentre que les reserves per a la resta d’activitats van a molt bon ritme. Les reserves es poden fer al 977 84 21 76, de dilluns a divendres i de 17 a 21 hores

Redacció