.

.

TOTS 21

Foto de família dels participants al torneig

El Club d’Scrabble d’Altafulla de l’entitat Link Enllaç Social i l’Ajuntament d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per celebrar aquest diumenge 24 de setembre la sisena edició del Torneig Local, que se celebrarà al Centre d’Entitats a partir de les nou del matí.

A dia d’avui, s’hi ha inscrit una trentena de persones, i les inscripcions es mantindran obertes fins el mateix dia de la competició. Tal com ha explicat la presidenta del Club d’Scrabble d’Altafulla, Àngels Ribé, les inscripcions es tancaran oficialment a les deu del matí del mateix diumenge. Quant als participants ja inscrits, n’hi ha d’Altafulla, Creixell, Tarragona i Salou, i de la resta del territori català. També s’espera que, com s’ha produït en anteriors edicions, hi participin jugadors i jugadores d’arreu de l’Estat, especialment d’Aragó. Està previst que l’entrega de premis es dugui a terme a la tarda.

Els membres del Club d’Scrabble d’Altafulla es reuneixen dues vegades al mes per jugar, i alguns d’ells participen en altres campionats que s’organitzen al nostre territori. Altafulla és capdavantera en aquest tipus d’organitzacions. A finals d’abril i principis de maig de l’any passat, el municipi va acollir el 18è Campionat d’Espanya d’Scrabble.