TOTS 21

L’acte de presentació d’aquest torró s’ha fet a l’emblemàtica Casa Navàs de Reus. Foto: Cedida

L’empresa Torrons Vicens en col·laboració amb Vermuts Miró ha presentat aquest matí la seva última novetat: el Torró de Vermut Miró. Es tracta d’aquest dolç tan típic de les festes de Nadal elaborat amb l´autèntic “Vermut de Reus”. Aquest torró té un sabor i aroma únic elaborat amb una ganache de Vermut Miró acompanyat d´un pâte de fruits del mateix vermut que li aporta frescor i lleugeresa. Aquest exquisit torró està recobert amb una capa de xocolata 60% cacau i lacat amb un segell de nitrogen líquid “MIRÓ” que reafirma el seu reconegut prestigi

Per Vermuts Miró, aquesta col·laboració s’alinea amb el pla de creixement i expansió de la marca, on un dels pilars claus és la investigació, el desenvolupament i la innovació (I+D+i). Des de Miró sempre s’ha volgut transmetre que el vermut no està pensat només per beure, sinó també per transmetre sensacions, per compartir moments, i per crear records. És per això que el vermut resulta un bon ingredient per utilitzar-lo a la cuina, i també a la rebosteria. Amb el Torró de Vermut Miró, el que es pretén, és posar a l’abast del públic una nova manera de compartir l’autèntic “Vermut de Reus” per trencar amb el concepte dels torrons tradicionals.

Torrons Vicens presenta cada any noves varietats de torró innovadores i d’excel·lent qualitat que han convertit la marca en el principal referent internacional del torró. La firma ha aconseguit desestacionalitzar el torró fins convertir-lo en unes postres excepcional pels 365 dies de l’any. Torrons Vicens col·labora amb els prestigiós cuiner Albert Adrià.

L’acte de presentació d’aquest torró s’ha fet a l’emblemàtica Casa Navàs de Reus. Hi han assistit Carles Pellicer, alcalde de Reus; Carles Prats, regidor d’Empresa; Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat; Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus; Ángel Velasco, propietari de Torrons Vicens; Xavier Martínez, propietari de Vermuts Miró; Josep Sentís, gerent de Vermuts Miró; i Sílvia Sagalà, directora de la Casa Navàs.

Redacció