.

.

TOTS 21

Aquest dimarts s'ha presentat el programa d'actes

Aquest dimarts s'ha presentat el programa d'actes

El Patronat Municipal de Turisme i la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica han organitzat la setena edició de la Fira de Nadal de Torredembarra que es durà a terme els dies 13 i 14 de desembre, als carrers del nucli antic de la vila, des de la plaça Mn. J. Boronat fins a la plaça del Castell, incloent el carrer Ample. La presidenta del Patronat i regidora de Comerç i Promoció econòmica, Núria Gómez, ha explicat que aquest any la Fira es presenta molt rica d’activitats i de parades. De fet, hi hauran un total de 100 parades al carrer, entre comerços locals i paradistes d’arreu de Catalunya, que compartiran una mateixa imatge en quant als estands. Un any més s’instal·la fil musical amb nadales, i els carrers i places s’engalanen amb teles de colors i llums de Nadal.

La regidora Núria Gómez també ha comentat que la Fira tindrà dues àrees destacades: de la plaça de Mn. Joaquim Boronat a la plaça de la Vila amb el comerç local com a protagonista i de la plaça de la Vila a la plaça del Castell amb un caire més tradicional. Tot plegat, amb nombroses i molt variades activitats perquè el públic circuli per tot el recinte firal. A més, tenint en compte que el diumenge de la Fira és el 14 de desembre, data en què TV3 celebra la Marató, també coincidiran un seguit d’actes sota el lema “La Torre Batega”.

La Fira de Nadal compta amb el suport de la Unió de Comerciants, Empresaris i Professionals de Torredembarra (UCEP.) i de Fires i Festes.cat. El president de la UCEP, Sergio Sánchez, ha destacat nombroses activitats organitzades com ara els tallers infantils, tallers amb productes gastronòmics del Baix Gaià, etc., amb l’objectiu d’incentivar les compres als comerços de la Torre. Pere Tardà, de Fires i Festes.cat, ha destacat altres actes com l’actuació del Pessebre vivent de les Gunyoles d’Avinyonet, el tió cremant o el brou de Nadal, elements per a reviure els olors i sensacions de les tradicions més arrelades.