TOTS 21

Imatge de la primera reunio entre els tres consistoris, celebrada avui

Torredembarra, Altafulla i Creixell han mantingut aquest migdia la primera reunió de treball per elaborar un acord de col·laboració entre els tres cossos de les policies locals de cadascun d’aquests municipis. L’objectiu és aprofitar la proximitat de les tres localitats per treballar de manera coordinada en determinades situacions.

Aquesta trobada es repetirà en els propers mesos i seran protagonitzades pels tres caps de les policies locals de les poblacions. La primera presa de contacte ha servit per marcar les línies de treball per tal de complir amb tots els requisits necessaris per fer efectiva la iniciativa. Aquest projecte compta amb el suport de la Subdirecció General de Coordinació de la Policia de Catalunya.

A la reunió, hi ha pres part els alcaldes de Torredembarra (Eduard Rovira) i Altafulla (Jordi Molinera), la tercera tinenta d’alcalde de Creixell (Sílvia Farrero), la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya (Marta Pons), el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona (Joan Carles de la Monja) i d’altres representants d’Interior, així com els caps de policia de Torredembarra (Miguel Ángel Marchal), Altafulla (Ángel Fernández) i Creixell (Antonio Dote).