Torredembarra acull la setena prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 s’endinsa en la recta final. El proper cap de setmana Torredembarra acull la penúltima prova del calendari. Tots els partits d’aquesta setena prova del campionat es disputaran a la platja de la Paella de Torredembarra els dies 19 i 20 d’agost. El campionat, que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), arriba a Torredembarra després de visitar les platges de Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella, Cunit i Cambrils.

El dissabte 19 d’agost pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, masculines i femenines. El dissabte per la tarda es disputaran els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 20 d’agost: pel matí les semifinals i per la tarda les finals. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals. En paral·lel als partits del Vichy Catalan Vòlei Tour 2017 també es jugaran els encontres de l’Open FCVb per a jugadors amateurs: dissabte al matí els partits classificatoris i dissabte a la tarda les finals.

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja. La sorra de Torredembarra acollirà totes les proves dels quadres masculí i femení, on malgrat la superioritat demostrada per algunes parelles al llarg del campionat, encara està tot per decidir. De moment, a totes les proves disputades fins ara s’ha assolit un gran nivell de joc i de participació, que de ben segur es repetirà a Torredembarra.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *