.

.

TOTS 21

Imatge d’una jornada atlètica infantil a Torredembarra

Aquests darrers anys, la pista d’atletisme de la Zona Esportiva de Torredembarra és seu habitual de les jornades de Gaudint de l’Atletisme. Enguany, serà aquest proper diumenge 2 d’abril, amb la participació d’un centenar de persones.

Es tracta una sèrie d’exercicis i/o jocs orientats a la pràctica de l’atletisme amb un caire lúdic i recreatiu allunyat de la competició i la rivalitat. És una proposta per a una jornada lúdica d’atletisme organitzada pel CET (Consell Esportiu del Tarragonès), amb la col·laboració de l’Institut Torredembarra, el Club Atletisme Torredembarra i la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament.

Es realitzaran cinc proves no competitives i engrescadores, s’apuntaran els temps i les distàncies assolides. Es distribuiran de la següent manera:

· 4 proves individuals, per sistema de rotació:

1. Salts combinats.

2. Llançaments combinats.

3. Circuit de coordinació.

4. Cursa de velocitat amb obstacles.

· 1 prova col·lectiva (grups, no cal que siguin de la mateixa entitat). Relleu lúdic, amb joc de punteria.

Aquesta trobada servirà de base per a la posterior Fase Comarcal Gaudint de l’Atletisme, prevista pel diumenge 23 d’abril, també a la pista de Torredembarra, on es programaran 4 proves acumulatives amb caire competitiu i inscripció per la via dels JEEC (aplicació informàtica).