.

.

TOTS 21

El proper mes de febrer la productora de cinema tarragonina Ayhe Productions innaugurà la temporada 2022 de la formació especialitzada en cinema a Tarragona. La proposta comptarà amb dos tallers d’introducció al guió i la producció de cinema. Una formació impartida del productor i director tarragoní David Aymerich.

El Taller d’Introducció a la Producció de Cinema es durà a terme els dies 1, 3, 8 i 10 de febrer de 18 a 20:30h. Amb un cost de matriculació de 75€, el curs et permetrà obtenir els coneixements bàsics per iniciar la producció d’un projecte cinematogràfic. Des de la gestió del guió a la preproducció, el rodatge i les seves necessitats, així com la postproducció final.

D’altra banda, el Taller d’Introducció al Guió s’impartirà els dies 7, 9, 14 i 16 de febrer de 18 a 20:30h. El curs, amb un cost de matriculació de 65€, t’ajudarà a poder passar al paper la teva història per poder convertir-la en una pel·lícula. Coneixeràs de primera mà l’estructura d’un guió, els programes d’escriptura i com estructurar les escenes i els diàlegs de la teva idea de manera professional.

Per a més informació i inscripcions els interessats poden dirigir-se a la seu de la productora (c/Comte de Rius nº2 de Tarragona), a tocar de l’Ajuntament, o escriure un WhatsApp al telèfon de contacte 877 053 446

Redacció