.

.

TOTS 21

Enguany tots els jugadors i jugadores de l’escola estrenen nova equipació oficial i passen a ser socis/es de l’entitat de Cala Romana que ja supera els 1.500 membres de nou. Foto: Cedida

El pròxim dilluns 6 de setembre tornen a l’activitat les escoles de tennis i pàdel del Club Tennis Tarragona. El club de Cala Romana, referent de la província en la pràctica dels esports de raqueta i de pala ja compta amb 350 jugadors i jugadores inscrits de cara a la nova temporada 2021/2022 i les inscripcions segueixen obertes a la seva pàgina web oficial.

Aquest any vindrà amb novetats importants, com ara la creació d’una acadèmia d’alt nivell de tennis, dedicada a la formació de jugadors i jugadores que busquen fer un salt en el món professional o opten a estudiar als estats units amb una beca esportiva. A banda dels entrenaments específics de tennis s’oferiran serveis com el de fisioteràpia, nutrició, psicologia i desplaçaments als campionats internacionals.

Norman Just s’incorpora a l’equip tècnic de tennis per tal de reforçar l’àrea de competició. Va néixer a Barcelona fa 49 anys i arriba procedent de la BTT Academy on era el Head Coach de la federació d’Azerbaijan i on va viatjar i entrenar a jugadores com ara Ane Mintegui, la recent campiona de Wimbledon en categoria júnior femení.

Enguany tots els jugadors i jugadores de l’escola estrenen nova equipació oficial i passen a ser socis/es de l’entitat de Cala Romana que ja supera els 1.500 membres de nou. Tant l’escola de tennis com la de pàdel ofereixen classes dirigides a persones de tots els nivells, que busquen practicar un nou esport o volen millorar la seva tècnica.

Redacció