TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un control de la Policia Local a l’urbanització Racò del César de Creixell. Foto: Ajuntament

La Policia Local de Creixell torna a detenir a la mateixa persona que ja havia detingut el passat divendres per nous presumptes robatoris i danys a l’interior de vehicles. El mateix dissabte el Jutrge ja va decretar la seva llibertat. El jove conflictiu, M.T. de 22 anys, viu ilegalment a un habitatge ocupat del Barri de Creixell-Mar.

En aquest nou episodi, la patrulla de servei de la Policia Local de Creixell, al voltant de les 01:30h. d’aquesta passada matinada ha rebut una trucada telefónica d’un veí que els informava que havien vist un noi que saltava una tanca d’una casa al Carrer Marc Aureli de l’urbanització Racò del César de Creixell.

Tot seguit la patrulla de la Policia Local s’ha adreçat al lloc de referència, realitzant diverses passades d’inspecció ocular pel carrer Marc Aureli i carrers dels voltants.

A l’arribar al carrer Tàrraco, han observat com algú feia l’intent d’amagar-se entre vehicles que estàven estacionats a la zona. En apropar-se, un individu ha sortit corrent d’entre els vehicles i han iniciat la persecució pels carrers Tàrraco, Plató, Via Àpia fins arribar al Passeig Pau Casals on han aconseguit immobilitzar a l’individu.

Un cop immobilitzat, es procedeix a la seva identificació i es realitza la recerca de pertinences i/o objectes que porti a sobre, trobant-se-li un disc dur, un USB, diferents cables de mòbil  i una llima de grans dimensions que resta trencada.

S’ha realitzat una inspecció ocular novament per tota la zona trobant-se dos vehicles amb els vidres trencats, just on restava amagat el detingut

Els vehicles que han rebut els danys son un Kia Picanto i un Volkswagen Passat. No obstant, des d’aquest matí a primera hora, estan sortint molts més vehicles afectats (de moment 6 en total) que ja han denunciat els fets.

Redacció