.

.

TOTS 21

La 7a Women Race El Corte Inglés torna el diumenge 23 d’octubre, a les 9.30 hores, coincidint amb la setmana del Dia Mundial del Càncer de Mama,
després de dos anys de parèntesi a conseqüència de la pandèmia, i ho fa, novament, per a recaptar fons a favor de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona.

La cursa manté el circuit de 5 kilòmetres que recorre els principals carrers de la ciutat, com la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la Via de l’Imperi Romà, l’Avinguda Catalunya, la Rambla de Francesc Macià o la Rambla del President Companys, que serà l’inici i el final de la prova. L’única variació serà la pujada pel carrer de Sant Agustí en comptes d’agafar l’Avinguda Pau Casals.

Inscripcions on line

Fins el dilluns 17 d’octubre a les 23.59h (o fins a completar les 2.000 participants) és obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat. El preu de la inscripció és d’11€. De moment, gairebé 400 persones ja han formalitzat la seva participació a la prova, a la qual es poden inscriure dones de qualsevol edat, en qualsevol de les categories existents: individual o per equips. Les tres primeres classificades de cadascuna de les categories obtindran una medalla. Els homes, però, només podran inscriure-s’hi de manera individual i no optaran a premis. L’organització manté el Dorsal 0 com a opció per a aquelles persones que no puguin córrer, però vulguin deixar alguna aportació econòmica.

L’Associació Contra el Càncer a Tarragona serà novament la beneficiària de la recaptació de la 7a Women Race El Corte Inglés.