.

.

TOTS 21

Un moment de l’actuació de l’il.lusionista Aliskim. Foto: Tots21

La Canonja ha donat el tret de sortida aquest djous a la dissetena edició de les Jornades de màgia Impossible, el festival de l’il.lusionisme per excel.lència de les comarques de Tarragona. De la mà del mag Aliskim, que ha meravellat la canalla reunida a la sala d’actes del Castell de Masricart, han començat quatre dies d’il.lusionisme, sorpreses, trucs inesperats i bona dosi d’hipnotisme. Aliskim ha fet sortir la mainada a l’escenari a participar dels seus trucs, nanos i nanes que estaven encantats de sortir-hi.

L’Ajuntament manté el format de 2×1 -una de regal- quant a les entrades de pagament de les grans gales -la Gran Gala Internacional de Màgia de divendres i la Nit d’Hipnotisme de dissabte-, ha destacat el regidor de Cultura, Salvador Ferré, en la presentació del festival, un format que busca ‘gaudir de la màgia i de la il.lusió a preus molt assequibles’.

‘Es tracta del festival de màgia més antic de la província, que es troba plenament consolidat i que volem que millori any rere any’, ha subratllat Ferré. El tinent d’alcalde ha desvetllat que l’any que ve la 18ena edició tornarà al seu espai natural, l’Orfeó Canongí, que acabarà la seva reforma a l’hivern amb la seva reinauguració. Enguany, l’espai de les gales serà novament el poliesportiu municipal.

Acte de presentació del festival de màgia Impossible. Foto: Tots21

Al seu torn, la responsable de l’empresa Batall, Maribel Roigé, ha tingut paraules d’agraïment amb l’Ajuntament de La Canonja, ‘que ha cregut en aquest projecte des del primer moment, fent créixer el festival’.

‘A La Canonja tindrem els millors il.lusionistes del món’, recordava al seu torn el seu director artístic, el Mag Gerard. Es tracta d’artistes vinguts de la Xina, d’Argentina i França, a més de l’Estat espanyol, sessions que es combinaran amb espectacles de carrer i amb la recuperació de la cercavila de diumenge.

Més informació en aquest enllaç.

J. Garcia