Torna el projecte ‘Escola Solidària’

Per tercer any consecutiu les regidories d’Acció Social i d’Ensenyament han tornat a engegar el projecte solidari de recollida de material escolar per als infants de Roda de Berà que tinguin dificultats per adquirir-lo, batejat amb el nom d’Escola Solidària.

La iniciativa, coordinada amb els centres educatius de la localitat, les escoles El Cucurull i Salvador Espriu i l’Institut Roda de Berà, va esdevenir un èxit en les seves dues primeres edicions i va aconseguir recaptar molt material escolar per als nens i nenes que el van necessitar. Per aquest motiu, amb l’inici del nou curs escolar l’Ajuntament torna a fer una crida a tots els ciutadans que hi vulguin col·laborar amb la compra o amb l’aportació de material, en la mesura de les possibilitats de cadascú.

Un dels objectius principals és promoure valors com la igualtat, per tal que tots els nens i nenes tinguin les mateixes possibilitats d’accés als recursos educatius. El material requerit és el proposat des dels centres d’acord a les necessitats de les diverses matèries, com motxilles, carmanyoles, gots de plàstic, raspalls i pasta dentífrica, estoigs amb cremallera, llapis, gomes d’esborrar, ceres de colors, pegament de barra, bolígrafs, colors de fusta, llibretes dinA4, compassos articulats, entre d’altres, així com xandalls, bates per a pintura o bates cordades per davant.

Qualsevol col·laboració serà benvinguda sent conscients de les dificultats econòmiques del moment. El material pot ser nou o bé usat, tenint en compte, però, les característiques de cada article, i que estigui en bon estat.

Els punts de recollida, per a aquelles persones que vulguin fer les seves aportacions, són el Punt de Distribució d’Aliments, la Merceria Mercè, la Papereria Anna, l’AMPA El Cucurull, l’AMPA Salvador Espriu i l’Institut Roda de Berà.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *