.

.

TOTS 21

El Festival Pròleg torna a Cambrils el proper 28 d’agost amb una proposta cultural heterogènia i festiva, que combina actuacions musicals, tallers i espai d’exposició per a artistes al Parc del Pinaret. El cartell musical l’encapçala en aquesta edició el músic i productor barceloní Pau Vallvé. Caramelo a Kilo i Pau Lobo completen l’oferta de música en directe.

El festival va celebrar la primera edició el 2019 com a iniciativa d’un grup de joves de Cambrils vinculats al moviment escolta. El certamen repeteix format en aquesta edició: una jornada cultural matí i tarda que faciliti la relació a través de l’oci participatiu entre artistes, entitats culturals i públic.

El certamen es desenvoluparà entre les 11.30 h i les 14 h i de 17 h a 12.30 h amb limitacions d’aforament i amb les mesures organitzatives i de seguretat per a evitar contagis de Covid-19 a expenses de possibles noves mesures restrictives.  En aquest sentit, per assistir als concerts de Caramelo a Kilo (al migdia), Pau Lobo, Pau Vallvé i el DJ PD Patu (al vespre-nit) caldrà adquirir entrada prèviament.

També caldrà reserva prèvia per participar als tallers -ioga, masculinitats i feminitats, circ, contes, moviment autèntic i cosmètica natural. Als espais de fira-mercat d’art i articles fets a mà i de barra-restauració, en canvi, no caldrà fer reserva anticipada però hi haurà limitacions d’aforament per complir amb la normativa.

La compra d’entrades per al concert i els tallers es podrà fer a partir del 30 de juliol al portal Entradium,  a través de l’enllaç https://bit.ly/festivalproleg21.   

La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, destaca la voluntat de l’Ajuntament de fer costat a les iniciatives que surten del jovent de Cambrils. «Seguim apostant per les entitats juvenils més que mai, en un moment de molta complexitat degut a la pandèmia. Valorem la voluntat dels nostres joves per aportar valor afegit», afirma.

Redacció