.

.

TOTS 21

Cartell anunciador del cicle cinematogràfic familiar

La Diputació de Tarragona amb la col·laboració d’Anima’t Associació Cultural ofereix, del 15 de gener al 19 de febrer, la nova programació de ‘Cinema en família’, una iniciativa pensada per a famílies amb infants a partir de 4 anys, que vol apropar a la canalla el cinema menys comercial.

L’Auditori Diputació (C. de Pere Martell 2, Tarragona) acollirà les sessions cada diumenge a les 17.00 h i les entrades es podran adquirir des d’una hora abans de cada projecció. Les entrades tindran un cost de 5 € i per la compra de més d’una s’aplicarà un descompte de 2×1.

La nova programació inclou un total de sis projeccions amb films premiats als festivals més reconeguts de cinema infantil i d’animació. La primera pel·lícula programada, el 15 de gener, serà El Petit Príncep (The Little Prince), dirigida per Mark Osborne. Seguirà el film L’estiu i la tardor al regne d’Escampeta (L’été de Boniface et l’automne de Pougne), de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, que es podrà veure el 22 de gener. La tercera projecció, el 29 de gener, porta per títol El Secret de Kells (The Secret of Kells) dirigida per Tomm Moore i Nora Twomey. Aquest film es podrà veure en versió original (anglès) amb subtítols en català.

El 5 de febrer hi haurà una nova projecció sota el títol Petits Herois. Es tracta d’un programa format per sis curtmetratges amb una durada global de 50 minuts: Por de volar (Fear of Flying), de Connor Finnegan; El cérvol i la conilleta (Nyuszi és Öz) de Péter Vácz; Grand Prix de Marc Riba i Anna Solanas; El cassó de l’Anatole (Le petite casserole d’Anatole) d’Éric Montchaud; Ser o no ser… taronja (Orange ô désespoir) de John Banana i, finalment, L’elefant i la bicicleta (Le vélo de l’éléphant) d’Olesya Shchukina. El 12 de febrer es projectarà Lifi, una gallina tocada de l’ala (Madangeul Naon Amtak), dirigida per Oh Seong-yoon i el 19 de febrer es podrà veure Corb Mitjonet (Der Kleine Rabe Socke), de Sandor Jesse i Ute von Münchow-Pohl.

Les pel·lícules que conformen la nova proposta de Cinema en família han estat reconegudes en nombrosos festivals de cinema d’arreu del món com ara Cannes, Annency Festival, Atlanta Film Festival, o Festival du Film d’Animation de París, entre d’altres.

Totes les pel·lícules es podran veure doblades al català, tret del film El Secret de Kells (The Secret of Kells) que es podrà seguir en versió original (anglès) amb subtítols en català. Trobareu més informació sobre la nova programació de Cinema en Família al web www.dipta.cat/cinemaenfamilia.