TOTS 21

Imatge del vídeo. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Promoció de Ciutat i d’Empresa i Ocupació, ha iniciat una campanya amb l’objectiu d’impulsar el comerç de proximitat, reforçar la vida als barris i potenciar els eixos comercia ls. La campanya “El futur del comerç de Reus depèn de tu” consisteix en la difusió per xarxes socials d’un nou vídeo per contribuir, des de la visió dels més petits, a l’economia local.

Amb el vídeo es vol conscienciar que com més es contribueix a l’economia local més ens beneficiem totes i a tots: les persones que tenen comerços o establiments també visiten i compren a altres comerços; això, ajuda a poder millorar les infraestructures de la ciutat, els serveis públics i a crear esdeveniments atractius. D’aquesta manera, la ciutat rep nous visitants que també compren als comerços locals i alhora fan que la ciutat segueixi sent el punt de referència al territori.

L’elecció individual com a consumidor determina la pervivència del propi sector comercial, dels serveis i de la restauració de la ciutat. “De tu depèn”, en bona mesura, que els establiments locals, segueixin sent el factor clau que dona vida als carrers i eixos comercials, generant l’economia circular que reverteix en el benestar de la pròpia ciutadania.

Redacció