TOTS 21

2f495bef-1057-4cd8-bd80-a99fa5c3a52c

El nou carril bici, de 5 quilòmetres de longitud i 2,5 d’ample, transcorrerà paral·lel a la carretera T-323 i connectarà el nucli urbà amb la platja.

L’objectiu del projecte, amb un pressupost de 725.000 euros, és millorar la seguretat viària en aquesta carretera a l’entorn de la qual hi ha una important zona turística i residencial.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció del projecte constructiu d’una nova via ciclista de cinc quilòmetres a Mont-roig del Camp (Baix Camp), que transcorrerà paral·lela a la T-323. D’aquesta manera es vol millorar la seguretat viària en aquesta carretera, per on hi ha circula un flux important de ciclistes que es desplacen des del nucli urbà de Mont-roig fins a la platja. El projecte té un pressupost de 725.000 euros.
La importància de la zona turística residencial i el creixement en la instal·lació de càmpings a l’entorn fa necessari separar els trànsits de vehicles i ciclistes. L’estudi definirà una pista per a bicicletes de 2,5 metres d’amplada paral·lela a la T-323, des del nucli urbà de Mont-roig, al punt quilomètric 5,05, fins a la rotonda de connexió amb l’N-340. També s’estudiaran diferents itineraris per poder circular des d’aquesta rotonda fins als diferents nuclis turístics dels voltants de la platja.