.

.

TOTS 21

Teresa Duch és l’autora de capçalera de la biblioteca municipal Joan Martorell Coca. Va estar acompanyada per la música d’Sveta Trushka i d’Alberto Reguera. Fotos: Ajuntament

L’idíl·lic entorn de la Pedrera de l’Elies va acollir el proppassat dissabte, a partir de les set de la tarda, la presentació de la novel·la ‘Baltasana – La muntanya em parlava’, de Teresa Duch, autora de capçalera de la biblioteca municipal Joan Martorell Coca.

L’acte, presentat per Sònia Camí, va comptar amb la participació de la regidora de Cultura, Teresa Ferré; i va ser amenitzat per la música d’Sveta Trushka, al violoncel, i d’Alberto Reguera, al violí. Les lectures d’alguns fragments de la novel·la van anar a càrrec dels rodencs Lourdes Auquer i Octavi Formatger.

Editat per Terra Ignota, aquest és el seu sisè llibre publicat, en el qual l’autora s’endinsa en una història a mig camí entre la ficció realista i la literatura fantàstica. La seva mare, Teresa Dolcet, és coautora del llibre atès que hi ha participat amb les seves il·lustracions, recreant amb elles els personatges de la novel·la.

Redacció