.

.

TOTS 21

Tercer dia de Tarraco Viva amb horari de tarda-vespre i actes predominants de petit format, amb extensió a Cambrils. El Cinema Rambla d’aquesta localitat emetrà a partir de les 20.00 hores ‘Carreteres’, un dels documental de la sèrie ‘Ingeniería romana’ (reserva: 977 794 528, museu@cambrils.org). El segon dels audiovisuals programats per avui es podrà veure a l’Antiga Audiència, espai que a partir de les 19.00 hores acollirà ‘El fantasma de palacio y Tebtunis, una ciudad encontrada’.

Pel que fa a la resta, una visita comentada i dues de telemàtiques. La primera, a les 18.30 hores i amb punt de reunió a la porta del Mercat Central de la plaça Corsini, servirà per conèixer com funcionaven els mercats de l’antiga Roma. Les dues restants donaran inici a les 21.30 hores, amb una visita a l’Amfiteatre i una altra a les muralles, visibles a www.tarracoviva.com.

La resta d’actes són xerrades i conferències sobre diversos aspectes tant de la vida civil com militar tant del període romà com grec.

Si heu reservat invitacions per un acte i finalment no podeu assistir-hi, des de l’organització preguen que feu l’anul·lació corresponent a taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat o al 977 233 149, perquè una altra persona pugui utilitzar-les.

Podeu consultar l’agenda completa clicant aquí.

Redacció