TOTS 21

Representants del club i de l'Ajuntament, al costat de l'estand dels llibres donats. Foto: Cedida

Representants del club i de l’Ajuntament, al costat de l’estand dels llibres donats. Foto: Cedida

El club Tennis Salou H2O va realitzar una donació de llibres infantils a la Biblioteca Municipal de Salou, com a part de la seva missió de participar i contribuir a la comunitat. El club va recollir els llibres infantils entre tots els participants durant la trobada interclub amb el Club Tennis Móra d’Ebre, que va tenir lloc a l’abril, i en què van participar-hi prop de 50 jugadors d’entre 4 i 14 anys.

A l’acte de donació, que es va fer a la biblioteca, hi van assistir Alex Gaspá, coordinador de la secció de tennis del club; María José Rodríguez, regidora de Cultura i Victori Domingo Masdeu, Bibliotecaria Municipal. Els llibres s’exhibiran en una estanteria durant unes setmanes abans de formar part de forma permanent de la col·lecció de lectura infantil.

 

Després de l’entrega Gaspá, que es declara un lector acèrrim de llibres, va indicar que «fa temps que volíem fer una activitat com aquesta, en què uníssim esports i lectura, i gràcies a la col·laboració amb la Biblioteca Municipal de Salou, ha estat un èxit i ja ens plantegem repetir-la».

Per la seva part, Rodríguez va agrair al club i a Gaspá la iniciativa. La regidora de Cultura va assegurar que «la millor forma d’inculcar interés per la lectura als nens és llegir-los llibres en veu alta des de petits. Escoltar els seus pares els ajuda a millorar la percepció auditiva. A més, llegir des de petits els permet millorar la concentració i desenvolupar la imaginació, adquirir vocabulari, millorar l’expressió i comprensió lectora, i desenvolupar la personalitat».

El Tennis Salou H2O és un club esportiu i social amb instal·lacions modernes que ofereix tennis, padel, gimnàs i sales fitness, natació i altres activitats esportives, i també compta amb un restaurant.