TOTS 21

Un altre dels avantatges de les sales de fitness: les vistes. Foto: Tarragona21

Un altre dels avantatges de les sales de fitness: les vistes. Foto: Tarragona21

L’històric Club de Tennis Salou ha tornat a néixer. Per començar, ha canviat el nom per adequar-se als temps. Ara es diu Tennis Salou H20. Per què H2O? Perquè l’aigua hi té molt a dir, amb una piscina climatitzada coberta de 25 metres de llargada, però amb nous equipaments per a fitness que el situen a l’avantguarda de les macroinstal·lacions fitness & wellnes de la província. Després del període d’obres, les noves instal·lacions obrien el passat dilluns.

«Hem pensat les instal·lacions per a molts tipus de públic», destaca el seu gerent, Natxo Jacob. Un detall: la presència de vestidors exclusius per a socis, separats del personal laboral del centre i del púbic en general. Les obres han tingut un cost de tres milions d’euros. El club vol tornar a recuperar el glamour que va tenir abans i superar la xifra de 2.000 socis que va arribar a tenir en els seus millors moments.

Aparell de rem amb aigua incorporada. Foto: Tarragona21

Aparell de rem amb aigua incorporada. Foto: Tarragona21

No tot s’acaba amb la piscina climatitzada coberta. També hi ha una zona d’aigües amb jacuzzi i spa, així com un dels llocs emblemàtics del nou centre: l’espai fitness amb tres sales de classes dirigides d’spinning i pilates. També disposarà, a l’accés principal, d’un aparcament amb capacitat per a 200 vehicles.

El club es planteja com a «centre esportiu líder i referent, amb una oferta esportiva molt completa per a tota la família i a un preu molt competitiu». Juga amb punts forts: «una posició estratègica al Camp de Tarragona, un lloc idílic envoltat de zones verdes i edificacions amables, un microclima excepcional, molt bones comunicacions amb els municipis del voltant», explica Natxo Jacob.

Sales aïllades per a fer salut. Foto: Tarragona21

Sales aïllades per a fer salut. Foto: Tarragona21

Les noves instal·lacions tenen picina climatitzada, piscina d’estiu, jacuzzi, sauna, banys de vapor, tres sales dirigides, sala de fitness de 400m2 amb maquines de darrera generació «que no es troben en cap altre lloc», sala de cycling amb la tecnologia més avençada i 25 aparells, solarium i zona de relax, 10 pistes de tennis i 10 de pàdel, centre de salud i benestar, vestidors exclusius per a socis i vestuaris per a grups, restaurant/bar-barbacoa, zona social i aparcament gratuït per als clients.

La piscina climatitzada. Foto: Tennis Salou H2O

La piscina climatitzada. Foto: Tennis Salou H2O

El fitness també s’ha dotat de la tecnologia més moderna, amb aparells de marques com Hammer o Life Fitness, «les millors del món». Les màquines elíptiques, per exemple, permeten connectar-se a internet o consultar el correu eletrònic amb una pantalla incorporada mentre s’està fent exercici. Sorprèn també que un pugui caminar sobre la cinta seguint un vídeo com si un fes una excursió pel parc de Yosemite i que el vídeo s’adecuï a la velocitat real en què s’està caminant.

Les bicicletes Tomahawk són de darrera tecnologia i que faciliten la comoditat. Foto: Tarragona21

Les bicicletes Tomahawk són de darrera tecnologia i que faciliten la comoditat. Foto: Tarragona21

Els aparells de rem també soprenen perquè incorporen una roda esfèrica amb aigua en el seu interior, que es va movent a mesura que usem la màquina. «Són aparells que cap altre centre té», destaca el gerent. Jacob té especial debilitat per a la marca de cycling Tomahawk, que ofereix una «sensació de realitat, la major que es pugui donar en una bicicleta indoor». Incorpora un sistema que fa molt suau el moviment, de manera que no hi ha dolor als genolls. Una pantalla tàctil controla les calories, els watts o les polsacions de l’usuari. La sala de cycling té un sistema de llums que regula la seva intensitat.