TOTS 21

Fotografia de l’any passat a la mateixa piscina d’enguany. Foto: Club Natació l’Hospitalet

El Campionat d’Espanya de Natació Màster d’Estiu es disputarà a la piscina Sylvia Fontana de Tarragona, entre els dies 9 i 12 de juliol d’enguany. Per primera vegada els organitzadors de l’esdeveniment repeteixen seu l’any següent, ja que compta amb l’aprovació de tothom “per les seves excel·lents condicions” segons apunta la pròpia Federació Espanyola de Natació.

Es preveu que enguany la piscina de l’Anella compti amb una important participació. En l’anterior edició s’hi van sumar 140 clubs i per aquest any hi ha la previsió d’igualar o augmentar la xifra.

La regidora d’esports, María José López, garanteix i reafirma “la voluntat d’aquest equip de govern d’omplir d’activitats esportives les instal·lacions”. En aquest sentit es confirmen els següents esdeveniments que ja estan confirmats per aquest 2020 i que es disputaran a les instal·lacions de l’Anella Mediterrània, que són:

El dissabte 28 de març sortida de la Volta a Catalunya
Del 5 al 7 de juny final territorial benjamina de natació
Del 20 al 21 juny el Campionat de Catalunya de natació màster
Del 3 al 5 de juliol el Campionat de Catalunya de natació infantil
Del 4 al 5 de juliol el Campionat d’Espanya d’atletisme sub23

L’any passat aquest mateix campionat va comptar amb la participació de 969 esportistes màsters de 145 clubs, un rècord absolut en la història de l’esdeveniment. D’aquesta manera l’Anella va omplir les seves instal·lacions i va satisfer totes les necessitats d’esportistes i de públic, que van sumar més de 20.000 assistents.