TOTS 21

L’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, amb l’equip de govern en una imatge d’arxiu. Foto: Tarragona21

L’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha proposat avui a la Comissió de Presidència portar a aprovació al proper consell plenari del 22 de maig una convocatòria amb caràcter extraordinari de subvencions per tal de dinar suport a empreses i professionals del sector cultural de Tarragona a través de presentació de projectes.

Si s’aproven aquestes bases al proper ple, seguidament es traurà la convocatòria i d’acord amb el terminis habituals de procediment administratiu, a meitats de juny, s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds.

Els ajuts aniran destinats a professionals del sector de la Cultura, empreses i autònoms, que podran presentar projectes subvencionables al 100%, fins a un màxim de 6.000€. Els projectes seran valorats per una comissió tècnica i l’atorgament de la subvenció exigirà l’execució de la proposta abans del 31 de desembre de 2020. La justificació es podrà fer fins el 30 de març de 2021.