.

.

TOTS 21

Imatge d'una de les curses de Vèrtic Night

Imatge d'una de les curses de Vèrtic Night

Vèrtic Night és la cursa nocturna que organitza l’empresa Chiprunning que pretén unir l’al·licient de l’esport combinat amb la foscor de la nit i amb un traçat mixt entre muntanya i paviment i amb pintura reflectant que senyalitzarà tot el recorregut.

Aquest tipus de curses es duen a terme ja des de fa algun temps per tota la geografia espanyola. L’any passat va participar per primer cop Salou amb 200 corredors i enguany tornarà a repetir en una data encara per concretar. Tarragona per la seva part s’anima a fer-ho per primer cop el proper 21 de juny i ja estan obertes les inscripcions.

Cartell de Vèrtic Night Tarragona

Cartell de Vèrtic Night Tarragona

La sortida tindrà lloc a les 21.30h des del Moll de Pescadors i es recorreran 15km en una dificultat tècnica moderada amb una altitud màxima de 22m. Arribarà fins al Pont del Diable passant per tota la costa al Passeig del Miracle i per indrets com l’Amfiteatre o el Balcó del Mediterrani i La Rambla. Es preveu que finalitzi a les 23.45h en que es farà l’entrega de trofeus i sorteig de premis.

El preu d’inscripció és de 15€ fins al 31 de maig en que passarà a costar i fins al 20 de juny 17€, i el dia de la cursa el cost serà de 22€. Inclou dos avituallaments i una bossa. Es pot participar a partir dels 16 anys. Entre d’altres, col·labora l’Ajuntament de Tarragona.

(Més informació i inscripcions en aquest enllaç)

-Adrià Recasens-