.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior de la Disfressa d’Or. Foto: Tarragona21

El Carnaval de Tarragona viurà aquesta tarda un dels esdeveniments més populars i buscats, la Disfressa d’Or, ja plenament consolidada al calendari carnavalesc local, que enguany presentarà la Mega Pubilla. Serà a la Tarraco Arena Plaça.

La Disfressa d’Or és el concurs a la millor disfressa individual de la ciutat i les comparses participants hi llueixen les seves millors gales. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i promogut per Abril Producciones-Music from Tamarit, comptarà en aquesta edició amb la participació de 15 comparses, a més de Sinhus Sport i Som i Serem com a comparses del Rei i la Concubina, respectivament.

El Carnaval d’enguany

Arranca així onze dies de Carnaval. Les 20 entitats i les 29 comparses que participen al Carnaval d’enguany estaran també presents al carrer amb els nombrosos actes que van des del bastiment de la Bóta, les coques de llardons –que enguany s’amplia a un segon punt- i la botifarra d’ou de Dijous Gras al Mercat Central i com a novetat al Mercat de Torreforta, el Judici, la vetlla, l’Enterrament i la crema finals, que ens retorna a la Quaresma.

Tant la XXVI Concubina, que enguany és la Bianca García, de la comparsa Som i Serem; com el XXXIX Rei Carnestoltes, l’Edgar Ordoñez de Sinhus Sport; estan preparats per presentar-nos el millor de les seves agrupacions, vestits i coreografies i orgullosos d’encapçalar els moments més esperats com són la Gala al Teatre Tarragona després d’un breu recorregut per la ciutat; la Disfressa d’Or, les rues i tots els actes a partir del seu regnat, que serà el dimecres 19 de febrer.

També s’hi sumen altres actes no amb tanta història però també imprescindibles com son la Farra dels Ninots, la Baixada del Pajaritu o el Concurs de Drag Queens, entre molts d’altres. Per aquest últim espectacle i per a la gala de presentació del Rei i la Concubina del dimecres 19 de febrer, cal comprar les entrades a partir del dia 6 de febrer als punts habituals.

Notoris seran en aquest Carnaval els canvis d’itinerari de les dues rues, la de Lluïment i la de l’Artesania incorporats tots en els darrers anys; així com el gir que s’ha produït el divendres 21 de febrer, amb una tarda especialment dedicada als nens i nenes de la ciutat amb actes diversos.

Accediu als actes del Carnaval d’enguany en aquest enllaç.