.

.

TOTS 21

Inici de les obres a Sant Pere i Sant Pau. Foto: Patronat Municipal d’Esports

Aquest dilluns han començat els treballs de reforma de vuit de les deu pistes de pàdel que hi ha a les instal·lacions esportives municipals de Tarragona. Les intervencions es faran en aquelles que tenen més de deu anys i que, per tant, la seva vida útil ja ha caducat: dues del Casal Esportiu i Piscina Municipal de Riu Clar, dues del Complex Esportiu Bonavista, dues del Complex Esportiu de Sant Pere i Sant Pau, i dues més del Pavelló i Piscina Municipal Part Baixa i Serrallo. 

L’execució de les obres ha estat concedida a l’empresa Sport Plus Court SL per un import de 40.802,65 € i tindran una durada d’un mes, una setmana per a cada equipament esportiu. La intervenció ha començat aquesta setmana per les instal·lacions de Sant Pere i Sant Pau.

Quan se sobrepassa una dècada d’activitat, el deteriorament de les pistes de pàdel fa imprescindible aquestes actuacions, que comportaran el recanvi de la gespa artificial, el marcatge de les línies de joc, bandes d’unió i adhesius especials i l’aplicació de sorra antilliscant per a les pistes. Els arranjaments de les pistes han de millorar la pràctica esportiva de les persones fent-la més segura.

D’altra banda i de forma paral·lela, a les instal·lacions de Riu Clar s’està actuant, abans d’instal·lar-hi la nova gespa, per millorar la solera de tota la coberta i solucionar així les goteres que hi ha al gimnàs situat a sota de les pistes.

Redacció