.

.

TOTS 21

Planol de les pistes poliesportives de Ponent.

El ple extraordinari d’aquest dimecres a Tarragona ha servit per aprovar el modificati de crèdit necessari per dur a terme dos equipaments claus “no pels barris, sinó per a la ciutat, segons el conseller de Territori, Xavi Puig, com són el Parc Esportiu de Ponent i les pistes esportives de Sant Pere i Sant Pau.

Equipaments a Sant Pere i Sant Pau

Aquest darrer projecte contempla la instal·lació d’una pista de futbol sala i una altra de bàsquet. “Es tracta d’un espai urbà per a la pràctica esportiva que utilitzarà tot el barri, perquè és una instal·lació que pot ser utilitzada per tothom”, apuntava Puig. Aquest equipament esportiu se sumarà al nou gimnàs municipal, a la transformació urbanística de la plaça Catalunya i a la renovació de la plaça de la Cinquena Promoció.

Pistes poliesportives de Ponent

Pel que fa a les pistes multiesportives de Ponent és un equipament que s’ubicarà a la zona nord-est del barri i comptarà amb una pista de bàsquet, una de futbol sala, així com una pista poliesportiva i de patinatge, una de petanca, un circuit de salut i una zona d’escacs. A més a més de comptar amb una zona boscosa de pi i alzina. “És un projecte molt necessari per als veïns de l’Albada i Parc Riuclar”, tancava Puig. El temps d’execució és de 5 mesos.

Redacció