.

.

TOTS 21

La jornada s’ha dut a terme el dijous dia 5 de setembre, amb la participació de 50 professors dels quatre centres de formació professionals de la ciutat

La jornada s’ha dut a terme el dijous dia 5 de setembre, amb la participació de 50 professors dels quatre centres de formació professionals de la ciutat

Tarragona Impulsa ha acollit la IV Jornada de Promoció de l’Emprenedoria per al Professorat amb l’objectiu de crear un espai d’experimentació i coneixement de recursos i metodologies aplicables tant en la gestió, preparació, avaluació i comunicació de projectes innovadors com en el dia a dia a l’aula amb l’alumnat de Formació Professional. La jornada s’ha celebrat aquest dijous a les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

Aquesta quarta edició pretén aconseguir un acompanyament del professorat en la capacitació en temes d’emprenedoria i innovació, posant de relleu les dificultats que es poden trobar en la gestió de projectes i aconseguir solucionar tots els reptes que van sortint en el procés de treball.

Joan Carles Sambró Ortiz, professor d’informàtica i membre de l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV, ha estat el ponent de la IV edició i el públic assistent ha estat de 50 professors dels quatre centres de formació professional de la ciutat de Tarragona: Comte de Rius, Vidal i Barraquer, Pere Martell i Cal·lipolis.

La jornada ha estat coorganitzada per Tarragona Impulsa i l’Institut de Ciències de l’Educació de la URV i compta amb el cofinançament de Catalunya Emprèn, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.