.

.

TOTS 21

El president de la delegació del Col·legi de Psicòlegs, amb el regidor de Cultura

El president de la delegació del Col·legi de Psicòlegs, amb el regidor de Cultura

Tarragona estrena proposta cultural el proper mes d’octubre. Es tracta del Festival de PSICURT, un festival de curtmetratges sobre salut mental i que té com a objectiu apropar a la ciutadania, en diferents sectors, a tots els àmbits d’aquesta malaltia, a través del cinema.

El Festival comptarà amb dues seccions diferents, d’una banda l’oficial que comptarà amb la projecció de 25 curts seleccionats que optaran a tres premis i una segona secció, que sota el nom d’EDUCURT s’obrirà als centres d’ensenyament, principalment instituts, perquè presentin els seus treballs i entrin al concurs; i que també optaran a dos premis. Així mateix hi haurà l’EDUCURT EXPRESS, amb un premi.

El president de la Delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume Descarrega, ha presentat aquest matí acompanyat del conseller de cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Prats; del representant de la Diputació de Tarragona, Mateu Montserrat i del director del Festival, Josep Varo; la nova iniciativa cultural per a la ciutat que se celebrarà els propers dies del 6 al 9 d’octubre.

L’Ajuntament de Tarragona n’és un dels principals patrocinadors i ha col·laborat des de Cultura i la Tarragona Filmoffice, així com oferint la sala d’actes de l’Antiga Audiència com a seu del Festival.