.

.

TOTS 21

L’Hotel Ciutat de Tarragona serà de nou, l’escenari en què se celebraran les 21 Jornades de Dret del Treball i de Seguretat Social, organitzades pel Col·legi de Graduats Socials de Tarragona. Sota el títol “Un nou marc legal per a les relacions laborals”, 200 graduats socials i professionals dels Dret del Treball i de la Seguretat Social es donaran cita demà dijous i divendres, per escoltar les 8 ponències que conformen les Jornades. Com sempre, aquestes ponències estaran impartides per professionals de qualitat i prestigi, els quals avalen el nom d’aquestes jornades que tenen ressò a nivell estatal, ja que bona part dels participants provenen de diferents punts de l’Estat Espanyol.

Entre els ponents hi ha quatre magistrats de la Sala Quarta del Tribunal Suprem, dos magistrats de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i dos catedràtics de Dret del Treball i de la Seguretat Social.

L’objectiu de les Jornades de Graduats Socials és el de ser un espai d’informació per als professionals que busquen un reciclatge i posada al dia dels seus coneixements. Durant més de dues dècades, aquesta ha estat la finalitat de l’activitat organitzada pel Col·legi de Graduats Socials de Tarragona.