TARRAGONA 21

Concentració a Tarragona Foto:Tarragona21

Concentració a Tarragona Foto:Tarragona21

Respectuós i estricte minut de silenci el que s’ha guardat a la Plaça de la Font deTarragona aquest migdia. Representants de l’Ajuntament, entre aquests la gran majoria de consellers, i diputats de la Diputació de Tarragona encapçalats pel seu president i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, han estat presents en el record i en la protesta.

La Belinda, que va ser assasinada a trets per la seva exparella és tristament la primera víctima per violència masclista a Catalunya aquest 2016.  L’exparella va morir també poques hores després amb la mateixa arma es va disparar.

Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, lloc on van succeir els fets, ha expressat la seva consternació i el seu estat de xoc després de veure l’assassinat pràcticament en primera persona ja que Poblet viu al mateix carrer on es van pruduir els fets.

Poblet ha explicat que han estat al costat de les filles (dues 20 i 15 anys) i que han volgut donar suport emocional a la família que estava molt tocada. Poblet ha explicat que va parlar amb la filla gran de la dona assassinada i va recordar que aquest pròxim mes de febrer la tenia a l’agenda per casar-se. Un Poblet afectat, ha donat detalls d’un cas que ha fet que el soroll habitual de la Plaça de la Font marxés per guardar un llarg silenci com a símbol de protesta i «ràbia» com ha dit Poblet en la lluita contra la violència masclista.

Per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, és important donar a conèixer fets com aquest. Això segons Ballesteros ha de servir per començar a acabar amb aquesta xacra. L’alcalde s’ha solidaritzat amb Josep Poblet i amb Vila-seca i lògicament amb les filles de les víctimes.

Escolta a Josep Fèlix Ballesteros i Josep Poblet.