.

.

TOTS 21

Cartell d'una de les activitats

Cartell d’una de les activitats

La conselleria de Feminismes i LGTBQ de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat el procés d’elaboració del Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi. Aquest procés compta amb diversos grups de treball, entre els quals, hi ha la Comissió Participativa i la Marxa Exploratòria  que estan obertes a dones de Tarragona que vulguin participar-hi.

Per tal d’elaborar el Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci festiu del municipi s’han organitza dues activitats pels dies 11 i 16 d’octubre.

Demà 11 d’octubre, es realitzarà la segona  Marxa Exploratòria per a dones, que serà una passejada per analitzar com es perceben i viuen els espais públics d’entorns festius. El lloc de trobada serà la parada de l’autobús de La Salle Torreforta (línies 3 i 54).

D’altra banda, el dia 16 d’octubre, de les 19 a les 21 hores,  a l’Institut Municipal d’Ensenyament,  se celebrarà la primera sessió  de la Comissió Participativa  per elaborar el dit Protocol. Les dones interessades en assistir-hi han de confirmar l’assistència a: igualtat@tarragona.cat