.

.

TOTS 21

Jugadors de bàsquet 3x3 al pavelló del Serrallo amb Javier Vilamayor. Foto: Tarragona21

Jugadors de bàsquet 3×3 al pavelló del Serrallo amb Javier Vilamayor. Foto: Tarragona21

Amb motiu de la incorporació del 3X3 de bàsquet als Jocs del Mediterrani 2017 aquest cap de setmana es realitzarà un torneig on participarà la selecció Espanyola de Bàsquet i equips locals. Javier Vilamayor, 4t Tinent d’alcalde i regidor dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ha volgut “agrair que s’hagi apropat aquesta disciplina esportiva als amants del bàsquet i al conjunt de tarragonins i tarragonines”.

Vilamayor ha explicat que al llarg dels dos dies es realitzaran diverses activitats relacionades amb aquesta disciplina. En l’àmbit més esportiu es podrà participar en una sèrie de partits entre un combinat local amb un representant de la selecció espanyola o l’equip masculí de la selecció espanyola d’Andorra del bàsquet 3×3, que també assistirà a les jornades. Per complementar la part esportiva es farà un seminari a càrrec del seleccionador Jaume Pomes a les instal·lacions de la tabacalera amb l’objectiu d’apropar la disciplina del 3×3 a aquells ciutadans interessats. També es farà una formació tècnica adreçada a àrbitres però obert a tothom que hi vulgui participar.

Alguns dels equips tarragonins que participarà en aquestes jornades són el Club Natació Reus Ploms, el Club Bàsquet Tarragona, el Reus Ploms, el Club Bàsquet Valls i el Tarragona Bàsquet.

Aquesta és una activitat gratuïta i ha estat organitzada pel comitè dels Jocs del Mediterrani 2017.