TOTS 21

Pistes exteriors del 3×3 de Tarragona. Foto: AD Torreforta

Les pistes interiors i exteriors del Pavelló Casal Esportiu Riu Clar de Tarragona van ser diumenge passat l’escenari d’una nova prova del Circuit 3×3 FCBQ, prèvia a la Gran Final de Barcelona. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l’AD Torreforta, la cita va comptar també amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3.

En total, el torneig va reunir 420 participants dels prop de 110 equips inscrits en una nova prova puntuable tant pel Circuit 3×3 FCBQ en totes les seves categories, com pel Circuit FIBA 3×3 en les categories Sènior. En aquesta ocasió també va entrar en joc la nova categoria del Circuit, la Unificada, amb la participació d’equips formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de 3DI/2Ac ó de 4DI/1Ac.

En categoria PRO femenina, l’equip Next MVP White de Maria Barneda, Laia Solé, Maria Martiáñez i Laia Soler s’ha proclamat campió de la prova de Tarragona en superar per un 21-11 a la Final al conjunt local del Tarraco Bros Group format per Cristina Peña, Patricia Valiente, Núria Vilamajor i Ari Magriñá. Les campiones ja es van fer amb el bitllet per a la final de Barcelona en guanyar el 3×3 d’Igualada.

D’altra banda, Tarragona deixa un nou campió en categoria masculina, el Next MVP Red. El conjunt format per Néstor Lasunción, Álex Navas, Aly Gueye i Pol Barbecho ha superat en una inèdita final a l’equip local del Tarraco Bros Group format per Eloi Galofré, David Fernández, Oscar Ngomo i Jaume Zanca per un 11-17.

El fi de festa de la Circuit 3×3 FCBQ 2021 tindrà lloc dissabte 31 de juliol a la Mar Bella de Barcelona amb la disputa de la Gran Final amb la participació dels campions de les 6 seus del Circuit i els equips millors classificats del rànquing general.

Redacció