.

.

TOTS 21

Avui s'ha presentat el torneig. Foto: Mauri Fernández

Avui s'ha presentat el torneig. Foto: Mauri Fernández

Tarragona acull aquest proper cap de setmana, del 12 al 15 de juny, el XII Campionat Internacional Futbol 7 per a policies que organitza la delegació tarragonina de la International Police Association (IPA) amb l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del Port de Tarragona. El torneig forma part dels actes de celebració del 20è aniversari de IPA Tarragona i hi participen 32 equips formats per policies d’indrets com Israel, Dinamarca, Canàries, Noruega i Navarra, entre d’altres, també hi seran com a delegació convidada, la IPA New Scotland Yard d’Anglaterra. En total seran prop de 450 participants que es dividiran en vuit grups de quatre equips cadascun.

El tret de sortida del Campionat serà el dijous a la tarda, a partir de les 18:30h, el Carrer Trafalgar i el Moll de Pescadors acolliran la cerimònia inaugural que comptarà amb una acte protocol·lari de benvinguda a les delegacions, una exposició de vehicles policials, la participació de la Banda Unió Musical de Tarragona i la colla gegantera del Serrallo.

El torneig es disputarà divendres i dissabte al matí a les instal·lacions esportives de Campclar. El dissabte al vespre es realitzarà  l’acte de cloenda amb un sopar amb l’entrega de premis i el sorteig de cinc samarretes oficials signades per jugadors de les primeres plantilles del Nàstic de Tarragona, FC Barcelona, Selecció Espanyola, RCD Espanyol i Atlètic de Madrid. Les butlletes per participar en el sorteig tenen un preu de 5€ i els diners recollits seran lliurats íntegrament al Centre de Paràlisis Cerebral “La Muntanyeta”. Les butlletes poden adquirir-se a la seu de La Muntanyeta, a Worldjet Viatges (carrer August, 30) i durant els partits a les instal·lacions de Campclar.

IPA Tarragona

Aquest és el tercer any que se celebra el campionat a Tarragona, obert a totes les policies del món. IPA Tarragona té representació a tota la província amb més de 1.000 socis. Aquest any, la delegació tarragonina celebra el 20è aniversari. IPA Internacional es va crear l’any 1954.

La International Police Association és una comunitat independent formada per membres de diferents serveis de policia, tant en actiu com retirats. Actualment, és una organització amb estatus consultiu especial (amb veu i vot) al Consell Econòmic i Social de Nacions Unides i amb estatus consultiu en el Consell d’Europa i ONG internacional de relacions operatives amb la UNESCO. Avui IPA està implantada als 6 continents, amb més de 500.000 socis a Espanya s’aproxima als 15.000.