.

El Club Atletisme Tarragona organitza, aquest diumenge dia 15, la primera jornada del campionat de Catalunya de clubs absoluts, antigament coneguda com lliga catalana, en el remodelat estadi d’atletisme de l’Anella dels Jocs del Mediterrani.

El clubs participants, tant masculins com femenins, enmarcats en aquest grup A son: Club Esportiu Penedes, Lleida UA, Dinamik-k Vilanova, CN Reus Ploms, CA Terres de L’Ebre, UA Montsia i Club Atletisme Tarragona.

En aquesta primera jornada, on es realitza la meitat del programa de proves de pista d’aire lliure, hi haurà la participació dels equips masculins i femenins, on 2 atletes de cada club pendran part en cada prova; per tant estem parlant d’uns 300 atletes (18 proves + relleus 4 x100). L’horari será de 9:15 h fins a les 13:10 h.

La segona jornada d’aquest grup será el proper dia 21 d’abril , en horari de tarda i es cel·lebrarà a Lleida. Un cop sumanes les puntuacions de les dues jornades (la puntuacio es fa en base a la marca de cada prova), es formaran els grups de la final que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig en seus per determinar en les properes setmanes.

La passada temporada el Club Atletisme Tarragona es va classificar per disputar la final C i la va guanyar, sent, per tant, el 17è club classificat en aquesta competició. Per aquest any el màxim objectiu es poder disputar la final del Grup B.

L’estadi es va inagurar oficialment el passat dissabte dia 7 d’abril, i amb aquesta competició ja es posa a prova de manera oficial la nova instal·lació. Tambe hi participaran voluntaris de Tarragona 2018, per així poder fer proves sobre les tasques que hauran de desenvolupar durant els jocs del proper mes de juny.