.

.

TOTS 21

L'Anella Mediterrània, epicentre dels Jocs

Avui divendres, 4 d’abril, l’organització dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 té previst reunir-se amb clubs i entitats esportives de la ciutat de Tarragona. La trobada tindrà lloc aquesta tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona i començarà a les 19 hores.

La reunió s’emmarca dins la voluntat de l’organització dels Jocs de potenciar l’esport de base i donar a conèixer el projecte de Tarragona 2017 i el seu pla de voluntariat no només a la ciutadania dels diferents municipis seu sinó també de forma específica a les seves entitats esportives. Entre altres coses s’informarà sobre els compromisos que cal adquirir per acabar sent voluntari o voluntària durant els Jocs, el procés formatiu que es durà a terme i el compromís de participació des d’ara fins el 2017.

Amb aquesta reunió, l’organització dels Jocs ja ha realitzat reunions informatives als municipis de Valls, El Vendrell, El Morell, Barcelona, Calafell, Reus i Cambrils. Està previst seguir programant noves trobades amb les entitats de la resta de municipis seu dels Jocs.