.

.

TOTS 21

Un dels plats a tastar sobre cuina romana

Un dels plats a tastar sobre cuina romana

Des d’ahir dijous 15 i fins al proper dia 25 de maig en que acabarà Tàrraco Vica, fins a 19 restaurants ofereixen als seus establiments diversitat de propostes de cuina romana a les jornades gastronòmiques ‘Tàrraco a taula’ un any més. Ares, Auriga, Barhaus, El Llagut, El Galliner de l’Antiquari, la Catedral, Sadoll Restaurant, La Cucafera, Palau del Baró, Tecla 60, Txar3verd serviran menús de 25€. I Cócvla, El Terrat i Taller de Cuina serviran menús de 35€.

D’altra banda, acabades les tapes de les rutes d’Estrella Damm i Moritz, arriben de noves. El Camp de Mart serà l’escenari aquest dissabte de ‘Caupona’, una proposta on tres dels restaurants participants (Alhambra, El Cortijo i Pulvinar) prepararan, a partir de receptes romanes, una recreació de petites tapes amb ingredients que ja s’utilitzaven en època romana i alguns d’altres que han adaptat, de la cuina actual. Una oportunitat de gaudir d’un petit tastet al Camp de Mart, tot fent un parèntesi entre activitat i activitat del festival. També hi ha un taller-proposta dissabte a les 12h on cadascú podrà elaborar la seva tapa romana (preu 5€).

Altres propostes d’aquest cap de setmana

Entre els destacats d’aquest cap de setmana hi ha la possibilitat de fer de Gladiador o de Legionari d’Agusut al Camp de Mart a un preu de 3€ a les 10h i a les 11h de dissabte o a les 10h, 10.15h, 11h, i 12h del diumenge.

Entre les recreacions històriques (3€) hi ha la de ‘Friné, una prostituta al llit d’August’ a les 10.30h i 12.30h tant de dissabte com de diumenge al Circ romà; ‘Julia, la filla d’August’ a les 10.30h i 12.30h de dissabte i diumenge a l’Espai Muralles; ‘Lucius, un veterà soldat d’August a Tàrraco’ a les 11.30h i 13.30h al Circ.

‘A la recerca del temple d’Agust’ dissabte a les 11h amb un itinerari guiat des del Pla de la Seu (3€) o diumenge ‘Com era Tàrraco’ a les 11.30h amb un taller al Camp de Mart són altres propostes.

Consulta tot el programa -en aquest enllaç-