.

.

TOTS 21

Un moment de la presentació de les activitats que es faran a Salou

Tarraco Viva arriba a Salou, la Salauris romana. I ho farà a la Vil·la romana de Barenys. Seran cinc activitats diferents, que durant els propers dies 9, 10 i 11 de maig, organitzades específicament per aquest recinte i per al municipi de Salou, que van des de visites guiades i reconstruccions històriques del que va significar aquesta vil·la, fins a un taller de tast de vi o activitats pedagògiques per a escoles.

A la presentació feta avui, la tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha destacat la importància d’aquesta adhesió “ja que si Tarraco ocupava part d’un territori, no només una ciutat, del que també Salou en formava part; ara, en el present, també ha de ser part del Festival”.

Així mateix, el regidor de Turisme de Salou, Benet Presas, s’ha mostrat molt satisfet per “l’impuls que prendrà aquest jaciment per a Salou i els seus ciutadans, que podran conèixer molt millor i entendre què va passar aquí fa 2.000 anys, gràcies a les activitats que organitza el Festival i que esperem que siguin tot un èxit”.