.

.

TOTS 21

L’espectacle recorrerà la Muralla per mostrar els rituals de l’Antiga Roma per a la fundació d’una ciutat

Imatge d’arxiu d’una passada edició de Tarraco Viva. Enguany es primaran els events telemàtics i s’eliminaran les recreacioons més multitudinàries.

El col·lectiu de restauradors de Tarraco a Taula ja està treballant en les XXIII jornades gastronòmiques, que tindran lloc de l’1 al 18 d’octubre de 2020, coincidint amb el festival de reconstrucció històrica Tarraco Viva, que s’iniciarà finalment l’11 del mateix mes i retallarà la seva durada de 14 dies a 8, segons avança aquest dimecres Diari de Tarragona. Com en el cas del festival, les jornades es van ajornar del maig a les noves dates de l’octubre a causa de la pandèmia de la COVID-19.

L’organització de les jornades ja ha avançat que en aquesta edició hi participaran 8 restaurants; Ares, Cócula, El Cortijo, El Llagut, Merceria 34, La Xarxa, Lola Bistró i Sadoll, que estan seleccionant els plats tenint en compte que el canvi d’estació, de la primavera a la tardor, també comporta canvis en els ingredients de temporada.  

Els restauradors treballen també per oferir unes jornades amb totes les garanties sanitàries necessàries i és per aquest motiu que no es podrà celebrar la IV edició del Convivium, el banquet inaugural de les jornades.

La XXIII edició de les jornades Tarraco a Taula comptarà amb una cervesa artesanal feta expressament, la Suburbia, i amb una selecció de vins naturals, ecològics i de proximitat.

Redacció