.

.

TOTS 21

Situat a la platja, al costat del castell de Tamarit, compta amb més de 400 parcel·les i 250 bungalows i mobile homes integrats al paisatge típic de la Costa Daurada. Foto: Cedida

El Càmping Tamarit Beach Resort ha estat distingit internacionalment com a millor càmping d’Europa a la categoria ‘Millor Càmping d’Europa 2022 segons la valoració dels usuaris’ per la prestigiosa associació ANWB. La gala de premis, celebrada aquest passat dimecres, 12 de gener, i organitzada pel club automobilístic holandès ANWB -que compta amb més de 4,5 milions de socis-, destaca per reconèixer els millors càmpings europeus. El certamen ha comptat amb 6 càmpings nominats a la categoria ‘Millor Càmping d’Europa segons la valoració dels usuaris’; concretament, tres càmpings holandesos i tres pertanyents a altres països, entre els quals hi havia Tamarit Beach Resort, que ha aconseguit el premi en aquesta certificació. Alhora, ha aconseguit revalidar un any més el certificat ‘Top Camping’ amb 5 estrelles.

En paraules de Xavier Melero, Director de Tamarit Beach Resort, “aconseguir aquest premi és un reconeixement a l’esforç, dedicació i aposta per allotjaments de confort i disseny cuidats en un marc incomparable, envoltats de natura i mar, així com per la inclusió d’allotjaments per a famílies amb mascotes (pet friendly) i adaptats per a persones amb discapacitat”.

L’elecció ha estat una barreja de vots dels usuaris i un equip de professionals del càmping. Els usuaris visiten i voten en línia des de juliol fins a l’octubre. ANWB selecciona un llistat d’aproximadament 50 càmpings perquè després els 4,5 milions d’usuaris d’ANWB votin, en una segona ronda, i defineixin els nominats.

Enguany hi ha hagut 3 càmpings holandesos i 3 càmpings estrangers a cadascuna. Finalment, els jurats — formats per ANWB i associacions holandeses— escullen els guanyadors de cada categoria. Per a Tamarit Beach Resort aquest guardó té especial importància per ser, en gran part, atorgat pels usuaris i en una categoria que té en compte la valoració que aquests fan de la seva estada.

60 anys d’història

El 2021 el càmping ha complert 60 anys d’història amb una forta aposta per oferir unes vacances inoblidables als hostes. Situat a la platja, al costat del castell de Tamarit, compta amb més de 400 parcel·les i 250 bungalows i mobile homes integrats al paisatge típic de la Costa Daurada.

El President de Tamarit Beach Resort, Carlos Dexeus, afirma que «a Tamarit tot l’equip treballa diàriament per oferir una experiència de vacances excel·lent als hostes, no només pel punt idíl·lic de la Costa Daurada on ens trobem, sinó també per la gran oferta de serveis, activitats i entreteniments que brindem, i tot això, sempre, amb la mirada posada en el nostre gran compromís amb el medi ambient».

En aquesta línia, el ressort es troba immers aquest 2022 en el pla de sostenibilitat i conservació del medi ambient, mitjançant el desenvolupament d’una sèrie d’activitats per a treballadors i clients que promouen la sensibilitat i el respecte de l’entorn, així com la promoció del territori.

Redacció