.

.

TOTS 21

Pistes esportives del Càmping Tamarit Park Resort de Tarragona.

El càmping Tamarit Beach Resort de Tarragona ha estat escollit com a seu de la primera Copa de Campions de la Federació Internacional de Pàdel (FIP). El torneig esportiu es disputarà entre el 2 i el 6 de maig a les instal·lacions del resort de la Costa Daurada que compta amb 5 pistes de pàdel, una d’elles panoràmica, a més d’allotjament per a tots els participants de la competició.

La Copa de Campions és un campionat que permet la participació de les federacions i associacions afiliades a la FIP, és a dir, a tots els membres associats. Cada entitat podrà inscriure una parella masculina i una femenina en el torneig.

D’aquesta manera, Tamarit Beach Resort referma la seva aposta per l’esport i, especialment, de l’Pàdel acollint aquest campionat internacional que contribuirà a convertir el càmping en un referent esportiu del país.

El Càmping Tamarit Beach Resort és un complex familiar de 5 estrelles costat del mar. El Castell de Tamarit fa que el lloc sigui un dels llocs més impressionants de la Costa Daurada. El resort és el destí ideal per a les vacances, per la platja i la seva àmplia varietat d’activitats esportives i culturals, restaurants, bars, zona de piscina exterior, gimnàs, grill i zones de pícnic a l’ombra dels pins i accés directe a la platja de sorra.