TOTS 21

La nova incorporació, amb el president, Josep Maria Andreu

La nova incorporació, amb el president, Josep Maria Andreu

El jugador japonès Suzuki ha estat presentat aquest vespre com a nou integrant de la primera plantilla del Nàstic. Amb l’ajuda d’un intèrpret, el central ha atès els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi, al costat del president Josep Maria Andreu i del director esportiu Emilio Viqueira.

El president ha donat la benvinguda de manera oficial al futbolista, ja que Suzuki es va incorporar a la dinàmica de grup el passat vuit de febrer, en qualitat de futbolista a prova. Andreu ha explicat que “es tracta d’un gran fitxatge, internacional amb la seva selecció i que reforçarà la línia defensiva de l’equip.”

El futbolista, per la seva banda, ha declarat que esperava “complir el somni de jugar al futbol europeu” i desitja aconseguir molts èxits vestint la samarreta nastiquera, entre ells, “pujar a la Primera Divisió”. A més a més, també ha agraït el “bon tracte rebut des del primer dia per la resta de companys i cos tècnic grana.”

Un cop acabada la roda de premsa, el nou fitxatge grana s’ha vestit de curt i ha saltat a la gespa del Nou Estadi, on ha fet la tradicional sessió fotogràfica, lluint el seu nom ‘Daisuke Suzuki’ amb lletres japoneses. Posteriorment, el president li ha fet entrega de la samarreta exclusiva de la seva presentació per a que recordi aquest dia tan especial.