TOTS 21

A partir d’avui, dijous 12 de març, les Escoles d’Art i Disseny i les Escoles i Conservatoris de Música de la Diputació a a Tarragona, Reus i Tortosa suspenen tota l’activitat lectiva. Els centres d’educació especial Sant Rafael a Tarragona, Alba a Reus i Sant Jordi a Jesús (Tortosa), finalitzaran la jornada lectiva a les 17 h i demà ja no hi haurà classes.

Igualment, durant aquest període el Museu d’Art Modern de la Diputació i el Palau Bofarull romandran tancats al públic.

La Diputació de Tarragona pren aquestes mesures per preservar la salut tant de les persones que treballen a la Diputació, dels alumnes dels centres educatius com de la ciutadania. En aquest sentit, i donada l’excepcionalitat de les mesures preses a nivell general, i amb els objectius d’evitar la concentració de persones al lloc de treball, per una banda, i de facilitar la conciliació familiar dels empleats públics, per una altra, la institució està elaborant un pla intern que combina el teletreball amb el treball presencial.

Aquestes mesures se sumen a les preses en data 11 de març, podeu consultar la nota a: https://bit.ly/2IFn7wL, i podran veure’s afectades en funció de l’evolució epidemiològica.