.

.

TOTS 21

El torneig internacional infantil i juvenil queda ajornat a l’any vinent. Foto: Mundialito

El Mundialito de Cambrils no es farà. El coronavirus tambe l’ha tombat. No li quedava altra remei a l’organització després de la posició presa per la Federació Catalana de Futbol.

La competició, que 7.000 reuneix infants i joves de 50 països, s’havia de disputar un any més a la Costa Daurada entre el 4 i el 12 d’abril i amb seu central a Cambrils. És una de les apostes turístiques més destacades de la regió en aquestes dates. Ara queda ajornat a l’any 2021. Així ho ha anunciat l’organització que comanda Ricardo Godoy en un comunicat fet públic aquest dimarts. La propera edició tindrà lloc del 27 de març al 4 d’abril.

Godoy ha carregat durament contra els governs per no haver frenat la pandèmia i posa com a exemple El Salvador, no no hi ha cap infectat i es va tancar el país decretant alerta vermella. L’estat d’alarma decretat pel govern espanyol prohibeix l’entrada al país de persones estrangeres o que no resideixin a Espanya. L’urganitzador observa que s tracta duna noticia ‘trista’, però que la seva responsabilitat principal és protegir la salut dels jugadors.

Fa dues setmanes, aquest digital avançava que l’organització del Mundialito la canel.lació de la participació del que aleshores eren països de risc, Xina, Corea, Itàlia, Singapur i Iran.

Comunicat de l’organització en aquest enllaç.