.

.

TOTS 21

Imatge de l’edició del 2020 del Carnaval. Foto: Ajuntament

L’àrea delegada de Festes de l’ajuntament de Creixell ja ha fet pública la decisió de suspendre el carnaval de Creixell 2022 a causa de l’actual incidència de la Covid. L’alcalde Jordi Llopart i l’equip de Govern Municipal manifesten que, a causa de la pandèmia, aquesta decisió s’ha pres també motivada pel fet que les colles de Creixell i dels municipis del voltant que normalment participaven també a la localitat, tenen dificultats per organitzar-se amb l’actual normativa sanitària pel que fa a balls, disfresses i carrosses.

En els darrers anys abans de la pandèmia, moltes d’aquestes colles de localitats veïnes com ara Roda de Berà, Torredembarra, La Pobla de Montornès, Altafulla i el Vendrell han participat en el Carnaval de Creixell molt activament. Alguns d’aquests municipis ja han anunciat també la suspensió de la celebració del Carnaval a les seves localitats. A més, la celebració de la tradicional rua pels carrers del nucli històric de la vila creixellenca comportaria segurament una gran acumulació de participants i públic en general al llarg del recorregut.

D’altra banda, les mesures de seguretat sanitàries vigents actualment per evitar contagis de la Covid «ens farien bastant complicada la nostra voluntat de poder realitzar un Carnaval de qualitat i a l’abast de tothom com hem intentat fer sempre», segons assegurava la regidora de Festes de Creixell. Pili Romero. «Lamentem haver de suspendre el Carnaval 2022 de Creixell. Però mantenim la ferma voluntat i convicció que l’any vinent 2023 podrem celebrar-ho amb tota la gresca i disbauxa que el Carnaval es mereix», afegia.

Redacció